Debrecen bartók béla út rutinpálya

Van Aki Forrón Szereti Online

★★★★☆ Felhasználói pontszám: 9. 0/10 (9158 hozzászólás alapján) 1929. februárjában két munkanélküli muzsikus, Joe és Jerry végső lépésre szánja el magát: jelentkeznek egy női zenekarba! Ám maguk is meglepődnek, amikor női ruhába bújva felvételt nyernek. Csak akkor jönnek rá, hogy megfogták az Isten lábát, amikor felszállnak a vonatra, amellyel az együttes Floridába indul, egy hálókocsiban kell ugyanis tölteniük az éjszakákat a zenekar tucatnyi lánytagjával, akik hamar bizalmukba fogadják az új lányokat... A végső meglepetés azonban még várat magára. Kiderül ugyanis, hogy az énekesnő, Sugar Kane egy igazi bombázó, akibe mindkét nőimitátor halálosan beleszeret. Esélyük azonban vajmi kevés, ugyanis Sugar nem randizik hölgyekkel, de még csak csóró urakkal sem. Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon. Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról.

Van aki forrón szereti online 2

Szinopszis 1929. februárjában két munkanélküli muzsikus, Joe és Jerry végső lépésre szánja el magát: jelentkeznek egy női zenekarba! Ám maguk is meglepődnek, amikor női ruhába bújva felvételt nyernek. Csak akkor jönnek rá, hogy megfogták az Isten lábát, amikor felszállnak a vonatra, amellyel az együttes Floridába indul, egy hálókocsiban kell ugyanis tölteniük az éjszakákat a zenekar tucatnyi lánytagjával, akik hamar bizalmukba fogadják az új lányokat... A végső meglepetés azonban még várat magára. Kiderül ugyanis, hogy az énekesnő, Sugar Kane egy igazi bombázó, akibe mindkét nőimitátor halálosan beleszeret. Esélyük azonban vajmi kevés, ugyanis Sugar nem randizik hölgyekkel, de még csak csóró urakkal sem. Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon. Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról.

A. L. Diamond zeneszerző: Adolph Deutsch operatőr: Charles Lang díszlettervező: Ted Haworth jelmeztervező: Orry-Kelly producer: vágó: Arthur P. Schmidt Szereplők: Sugar Kane Marilyn Monroe Joe/Josephine Tony Curtis Jerry/Daphne Jack Lemmon Spats Columbo George Raft Mulligan nyomozó Pat O'Brien Osgood E. Fielding III Joe E. Brown

Van aki forrón szereti online 1

  • Van aki forrón szereti online casino
  • [HD] Van, aki forrón szereti 1959 Online Filmnézés Magyarul - Online Filmek
  • Van aki forrón szereti online zdarma

A két munkanélküli zenész, miután akaratlanul szemtanúi lettek a rivális bandák leszámolásának Chicagóban, női ruhában, női zenekarban menekül Kamáslis Colombo emberei elől a napfényes déli üdülőhelyre, ahol Lemmont üldözőbe veszi egy szerelmes milliomos. Tangójuk és a film végső poénja ("Senki sem tökéletes! ") azóta filmtörténet lett... Játékidő: 120 perc Kategoria: Vígjáték IMDB Pont: 8. 4 Beküldte: Administrator Nézettség: 25494 Beküldve: 2011-08-15 Vélemények száma: 5 IMDB Link Felhasználói értékelés: 7, 6 pont / 29 szavazatból Rendező(k): Billy Wilder Színészek: Marilyn Monroe (Sugar Kane) Tony Curtis (Joe/Josephine) Jack Lemmon (Jerry/Daphne) George Raft (Spats Columbo) Pat OBrien (Mulligan) Joe E. Brown (Osgood E. Fielding III)

Van aki forrón szereti online full

Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon. Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról. Tago: film magyarul onlineVan, aki forrón szereti 1959, Lesz ingyenes élő film Van, aki forrón szereti 1959, [Filmek-Online] Van, aki forrón szereti 1959, Teljes Film Magyarul Indavideo Van, aki forrón szereti 1959, filmeket nézhet ingyen Van, aki forrón szereti 1959, a netflix-en nézett filmek Van, aki forrón szereti 1959, romantikus filmek nézni Van, aki forrón szereti 1959, 1959 romantikus filmek nézni streaming Van, aki forrón szereti, Van, aki forrón szereti minőségű nélkül letölthető és felmérés 1959.

1929. februárjában két munkanélküli muzsikus, Joe és Jerry végső lépésre szánja el magát: jelentkeznek egy női zenekarba! Ám maguk is meglepődnek, amikor női ruhába bújva felvételt nyernek. Csak akkor jönnek rá, hogy megfogták az Isten lábát, amikor felszállnak a vonatra, amellyel az együttes Floridába indul, egy hálókocsiban kell ugyanis tölteniük az éjszakákat a zenekar tucatnyi lánytagjával, akik hamar bizalmukba fogadják az új lányokat... A végső meglepetés azonban még várat magára. Kiderül ugyanis, hogy az énekesnő, Sugar Kane egy igazi bombázó, akibe mindkét nőimitátor halálosan beleszeret. Esélyük azonban vajmi kevés, ugyanis Sugar nem randizik hölgyekkel, de még csak csóró urakkal sem. Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon. Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról. rendező: Billy Wilder író: M. Logan Robert Thoeren forgatókönyvíró: Billy Wilder I.

Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról.

8. 2 Notes de film: 8. 2/10 2, 432 röster Kiadási dátum: 1959-03-19 Termelés: The Mirisch Company / Ashton Productions / United Artists / Wiki page:, aki forrón szereti Műfajok: Vígjáték Zenei Romantikus Bűnügyi 1929. februárjában két munkanélküli muzsikus, Joe és Jerry végső lépésre szánja el magát: jelentkeznek egy női zenekarba! Ám maguk is meglepődnek, amikor női ruhába bújva felvételt nyernek. Csak akkor jönnek rá, hogy megfogták az Isten lábát, amikor felszállnak a vonatra, amellyel az együttes Floridába indul, egy hálókocsiban kell ugyanis tölteniük az éjszakákat a zenekar tucatnyi lánytagjával, akik hamar bizalmukba fogadják az új lányokat… A végső meglepetés azonban még várat magára. Kiderül ugyanis, hogy az énekesnő, Sugar Kane egy igazi bombázó, akibe mindkét nőimitátor halálosan beleszeret. Esélyük azonban vajmi kevés, ugyanis Sugar nem randizik hölgyekkel, de még csak csóró urakkal sem. Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon.

Sitemap | Wigner jenő műszaki informatikai középiskola és kollégium, 2024